Updated: September 30, 2018

Purite logo

 

 

Víztisztító berendezés
Select Neptune

 

- abszolút csúcskészülék,

gradiens HPLC / AAS-ICP / MS / AOX / TOC / reagens / mikrobio, .......

és exra kritikus igényekhez.

A Neptune készülékek a BS EN ISO3696 Grade 1+, továbbá az ASTM / CAP / NCCLS szabványokat meghaladó minõségû, abszolút tisztaságú vizet állítanak elõ már előkezelt, vagy desztillált vízbõl. Többszörös szûrõfokozatokat, UV-(ket) és többfázisú víztisztító fokozato(ka)t tartalmaznak. GLP adatrögzítés, kényelmes szolgáltatások!

ADATLAP / BROCHURE letölthető ( > download center)

Select Neptune  


A "desztillált" vagy RO-előkezelt minõségû tápvíz speciális UMF (ultra-mikro-filter) szűrőkön és kettős hullámhosszon sugárzó UV fotooxidációs fokozatokon, és csúcsminőségű ionmentesítõ oszlopokon keresztül kering. Az abszolút tiszta víz a teljes rendszeren cirkulál, és igény szerint, gombnyomásra kiadagolható helyileg lombikokba, vagy ezzel egyidőben, a laborokban zártkörű, mini disztribúciós hálózatokat láthat el: a mini hálózatokban 100%-ig biztosítható, hogy a víz a felhasználás tényleges pontján is abszolút tiszta marad, mert nem kell szállítani az UP vizet!!. A mini-hálózat PVDF csővezetékének leágazási pontjain "T" vízkivételi kiállások szerelhetők be, utólag is, igény szerinti számú HPLC, AAS, ICP, MS, AOX, TOC mérő készülékhez..!!!
Nagytisztaságú "semiconductor grade" kevertágyas ionmentesítõ patronok és széntöltetek végzik a víz "polírozását", utókezelését.
A tisztítófokozat elő- és utókezelõ patronjai különösen nagy kapacitásúak, (60.000 liter ! ) elhasználódásuk után pótlásuk egyszerű és gyors, a felhasználó által is elvégezhető. (gazdaságos) Ld.: lenti fotó.

Beépített program- funkciók:

Adagolás: manuálisan, az adagoló nyomógomb lenyomásával, amíg nyomja a gombot, vagy a programban beállítható a kiadagolandó térfogat...(100 milliliter - 10 liter között)

Időszakos karbantartás: speciális adapter patronnal, teljesen automata módon. A teljes rendszer tisztítása elvégezhető a vízkezelő patronok helyére csatlakoztatott tisztító patronokkal. A tisztítás folyamatát a rendszer processzora felügyeli, kijelzi, a folyamat végén hangjelzést ad.

GLP: LCD display-re kiírt adatok = vízminőség, dátum, időpont, kiadagolt vízmennyiség, áramlásmennyiség, kiadagolt mennyiség, stb.

Mért adatok, system monitoring: rezisztivitás @25 fokon, vagy hő-kompenzálatlanul, vízhőmérséklet, áramlási sebesség, kiadagolt vízmennyiség, patronok cseréjének ideje, UV lámpa futási ideje, csere ideje, UF filter (Ultimate) csere ideje. ALARM jelzés mindegyik itt említett eseményre beállítható, külön csatlakozón az elektronikus ALARM-jelzés beköthető PLC-be, vagy egy komplex épületfelügyeleti rendszerbe.

Tápvíz minőségi igény

 

< 20uS/cm, (tipikusan 1-5 uS/cm), RO kezelt, szűrt (0,2 - 1 mikron)

 

Technikai specifikációk
Felszereltség:
Analytical
Ultimate
UV egységek

254 nm / 184nm foto-oxidáló és csírátlanító

184nm + 254nm foto-oxidáló és csírátlanító

Termelés, liter / perc
1,5
Patroncsomagok
kettős, kombinált Carbon-Resin, UltraLow TOC
kettős, kombinált Carbon-Resin, UltraLow-TOC
Filterek (mikron)
0,2 végponti biofilter
0,05 in-line UF, és 0,2 végponti biofilter
Patroncsomagok kapacitása*
 60.000 liter*
60.000 liter*
* Megjegyzés: vagy max 6 hónap. Az adat < 5uS/cm-es tápvíz esetében értendő, gyengébb minõségű tápvízzel az ionmentesítõ patroncsomag hamarabb kimerülhet.
   
Tisztavíz minõségi adatok:
 
Rezisztivitás @ 25oC :
garantált 18,2 Mohm.cm (= 0,054 uS/cm konduktivitás)
pH :
Semleges 
Baktérium :
< 1cfu/mL (Analytical) és <0.1cfu/ml (Ultimate)
Endotoxin :
N/A (Analytical) és < 0,02 EU (Ultimate)
TOC :
< 1 ppb (mindkét modelnél)
RNase / DNase :
N/A (Analytical) RNase/DNase mentes (Ultimate)
Részecskék :
0,2 micron (Analytical) és 0,05 micron (Ultimate) filterrel kiszűrve
   
   
   
További információkat :
e-mail-ben kérjen, vagy a telephely lapunkon látható telefonszámon